top of page

Algemene voorwaarden

1. We maken samen een afspraak voor een les. Kun jij je afspraak niet nakomen, dan hoor ik dat graag uiterlijk 24 uur van tevoren.
Je les wordt dan kosteloos verplaatst naar een tijd en dag die ons beide uitkomt.

Uitzondering op deze regel is natuurlijk een sterfgeval, dat is nooit netjes te plannen.
En word je op een ochtend wakker met griep of verkoudheid of zonder stem, dan verzetten we de les ook. Ik weet als geen ander hoe %$#* het is als je stem het niet doet. Maak er geen misbruik van, jouw afzegging kost mij een lesuur ( oftewel €55 die ik niet kan besteden aan boodschappen, nieuwe schoenen of vakantie).

 

2. Na het ontvangen van een factuur voor de door jou af te nemen lessen heb je 30 dagen de tijd om te betalen.
Vergeet je dat, dan stuur ik je een herinnering. Vergeet je het dan weer, dan zal ik je laten weten dat ik voornemens ben het aan mij verschuldigde bedrag te laten innen door een incasso-bureau.
Vergeet je het dan nog, dan denk ik dat je het niet echt vergeet maar gewoon niet wil betalen. Vanaf dat moment verloopt de communicatie via het incasso-bureau.
En dan is het ook beter dat je stopt met de zanglessen bij mij.

 

3. Heb je een leskaart gekocht, en kom je er onderweg achter dat je het eigenlijk toch niet leuk vindt om zangles (van mij) te krijgen, dan ben ik niet verplicht om jou je geld terug te geven.

Er kan natuurlijk ook een andere reden zijn die maakt dat je stopt met zangles.

Bijvoorbeeld door een verhuizing, door ziekte, of andere werktijden waardoor je niet meer tijdens mijn werktijden les kunt volgen. De lessen die nog op je kaart staan kunnen niet terugbetaald worden. Je kunt natuurlijk altijd overwegen om de resterende lessen op je kaart cadeau te doen aan iemand die daar heel blij mee is ;-)
Overleg dat even met mij.

 

4. Wanneer de lessen stopgezet moeten worden doordat ik langdurig ziek word, of ineens ontdekt word en op wereldtournee ga, dan krijg je het bedrag van de leskaart terug.

 

5. Om jezelf en mij te beschermen voor beeldvorming, uit de context gehaalde dingen die gezegd worden tijdens een les, en voor ongefilterde beelden waardoor je er veel minder knap uitziet dan in het echt, is het niet toegestaan om opnamen in beeld en/of geluid van mijn activiteiten, zoals workshops en zanglessen, te maken en/of te publiceren.
Ik ben hier erg zorgvuldig in, ik hoop jij ook.

 

6. De leskaart die je koopt, is van jou persoonlijk. In overleg met mij kun je een les van jouw kaart delen met iemand anders. Stel: je gaat een duet zingen tijdens een concert. Dan mag je je zangpartner meenemen naar de les. Je maakt dan samen gebruik van de lestijd die voor jou gereserveerd is.
Je mag uiteraard geen lessen doorverkopen.

bottom of page