top of page
Contact opnemen met Angela van Rijthoven

Contact

Bedankt voor uw bericht. Ik neem spoedig contact met u op.

Zangeres

Als zangeres ben ik altijd omringd door zielsverwanten (want allemaal muzikant), wat me het gevoel geeft dat ik overal familie heb. Dat is zo’n rijkdom.

En met al die fijne mensen om me heen maak ik van alles mee op optredens, concerten, in studio’s, repetities en tijdens tournees. Het feit dat ik veel op het podium sta op verschillende gelegenheden met verschillende bands maakt dat ik midden in de muziek sta. En dat is een meerwaarde voor mij persoonlijk in mijn leven, en voor mij als zanglerares een vereiste.

CVT Zangdocente

Als zangdocent heb ik al heel veel mensen kunnen begeleiden in het vinden van hun eigen muzikale karakter. Ik heb mensen boven zichzelf uit zien stijgen, hen hun verwachtingen zien bijstellen en trajecten mee uitgestippeld voor mooie carrières in de muziek.

Wat ik heel fijn vind, is dat ik door mijn specialisatie als CVT-docent in staat ben om iedere zanger te onderwijzen in gezond stemgebruik. Dus zowel pop als jazz, klassiek als rock, beginnend, gevorderd, of met een specifieke vraag over stemproblemen bij spreken of zingen.

bottom of page